Besök även vår Webbutik
Jag är - Anna
”När det var dags för det gymnasiala projektarbetet vid musikalartistutbildningen på Kulturama i Stockholm, valde de flesta av mina klasskamrater att fördjupa sig i den givna konstens olika genrer – medan jag själv valde att skriva en bok, om kroppen.

”Själens spegel” döpte jag den till och själva researchen och underlaget till mina texter bottnade i den utbildning till Personlig tränare och Instruktör som jag valde att gå vid sidan av skolan hos S.A.F.E- education.

För mig var det självklart, men många undrade varför just JAG, som älskade scenkonsten så djupt, inte tog tillfället i akt att till exempel skriva musik eller koreografera.

Men fascinationen för vårt mänskliga väsen har ingen botten hos mig. Och har så heller aldrig haft. För mig är levande kroppar ett av de mest häpnadsväckande stycke konst som någonsin skapats här. Det är så jag ser det och därför har jag heller aldrig kunnat ”välja” enbart en specifik väg att vandra på.

Jag har sedan Själens spegel skrevs, studerat musik vid både folkhögskola och musikhögskola. Jag har även fördjupat mig inom danskonsten och utbildat mig till danslärare med inriktning mot gymnasiet vid Universitetet. Parallellt har jag studerat både neuropsykologi och alternativ medicin. För mig vandrar god hälsa och kreativa uttrycksformer alltid tillsammans.

Efter att i ett antal år ha arbetat inom showbiz som artist, luftakrobat och med tiden även inom produktionsteam och verksamhetsutveckling, både i Sverige och utomlands, var det dags att ta det steg jag sedan barnsben sett framför mig;

Det var dags att kliva in i mitt eget ljus och öppna upp portarna till mitt innersta. Där de gåvor jag fötts med fanns gömda, allt jag helt enkelt tidigare inte haft mod att bjuda omvärlden på. 

Jag är likt många kvinnor genom generationer i min släkt, bärare av den klarsynta och klarkännande egenskap som förr ansågs vara sjuklig och skrämmande. Tack och lov går vår vetenskapliga forskning framåt och den shamanska vägen blir allt svårare för forskarna att ställa sig skeptiska till.

Mitt terapeutiska arbete springer likt min konst ur naturfolkens uråldriga, metafysiska övertygelser – om att allt, precis allt består av energi.

Lär vi oss att läsa energins universella lagar och språk, kan definitivt mirakler ske i våra liv, varje dag om vi så önskar.

Gör vi det vi älskar – så blir vi friska.

All min Kärlek,

Anna
Kom till Insikt
Vill du ha vår E-bok som hjälper dig komma till insikt?

Du får den Gratis idag!
Värde: 249:-
© 2019 InsiktsPortalen. All Rights Reserved.