Besök även vår Webbutik
Jag är - Britt-Marie
Med nyfikenhet för det andliga och personlig utveckling så började jag tidigt att söka och gå olika utbildningar.

Det som förändrade min syn på mig själv samt vände upp och ner på mitt liv, var när jag gick Brandon Bays utbildning till Resanterapeut, jag insåg att jag är mer än bara skalet som jag bär omkring på! 

Jag fick ta hand om trauman och missförstånd som jag burit sen barnsben, och det var så otroligt befriande, efter att ha gått i terapi i ett flertal år så fick Resan mig verkligen att inse vad allt handlar om. 

Det var min syster som tyckte att jag skulle prova på en Resanbehandling, och efter lite tjat så gjorde jag en, det blev en till och sen var jag fast och efter att i flera år drivit restaurang, med allt vad det innebär, så bestämde jag mig för att våga leva min dröm….

Att få hjälpa och utveckla människor som vill komma någonstans och som vill nå sina mål i livet!

Resan är konkret en metod som innebär att du blir vägledd i en guidad meditation (introspektion) som lockar fram minnen och/eller händelser från dina egna upplevelser i livet och som påverkat dig på olika sätt. 

Minnen och upplevda traumatiska händelser bearbetas i processen och när medvetenhet väcks om hur allt har hängt ihop så släpper de gamla ”inre sabotörerna” sitt grepp och en helt ny energi och möjlighet till frihet skapas och en själslig och kroppslig läkning kan starta från cellnivå.

Det är sannerligen en förlösande process som verkligen för oss framåt i vår egen utveckling och mot en känsla av ett friare och behagligare liv.

Resan används vid både ohälsa och personlig utveckling. 
Depression, ångest, utbrändhet, sorg, rädsla, vrede ect samt även vid fysiska besvär. 

Att göra EN Resa kan förändra ditt liv, men jag rekommenderar varmt att boka in fler än en gång för att verkligen rensa på djupet.
Kom till Insikt
Vill du ha vår E-bok som hjälper dig komma till insikt?

Du får den Gratis idag!
Värde: 249:-

BOKA mina Tjänster

Livsvägledning med Tarot

Vi tittar på vart du är på väg och vilka val du kan göra för att komma dit du vill. En Livsvägledning med tarotläsning med mig ger dig verktygen att själv välja det som känns sant för just dig och därigenom förändra ditt liv i den riktning du önskar.
Ofta under en tarotläsning rensar jag i energin runt dig så att det blir lättare för dig att se klart och med större lätthet kunna göra dina val.

Ordinarie pris: 650:-/ timme, NU fram till den 31 januari 500:-/timme.

Många gånger känns det skönt att kunna sitta hemma i lugn och ro och ändå få den vägledning eller healing man behöver. 
Du kan ringa mig från vilken del som helst i världen och få samma kontakt med mig som om vi satt i samma rum. Vi använder Skype, Messenger eller telefon som kommunikationsmedel.

650:-  NU 500:- 1 timme. 
Sker via Telefon

Livsvägledning med Resan

Som livsvägledare stöttar jag dig där du befinner dig oavsett hur din situation ser ut eller vilka tankar eller känslor du har som gör att du inte kan leva ditt liv fullt ut just nu.

Det här är ”morgondagens ultimata terapiform” tillgänglig redan idag! Den fungerar för de flesta som är i behov av att ”släppa sitt bagage” både vad gäller känslomässiga eller fysiska utmaningar.
Jag är utbildad av Brandon Bays som är upphovskvinnan till metoden.

650:- 1 timme. 
Sker via Telefon

Livsvägledning

Som livsvägledare stöttar jag dig där du befinner dig oavsett hur din situation ser ut eller vilka tankar eller känslor du har som gör att du inte kan leva ditt liv fullt ut just nu.

Under denna vägledning så använder jag mig av Resanmetoden, NPA samt om du vill ha vägledning genom korten så använder jag dem.

650:- 1 timme. 
Sker via Telefon

Resanmetoden

Att göra en Resa ger dig kraft, energi och mod att leva ditt liv som du önskar.

Jag vägleder dig i en inre Resa där vi med hjälp av Resanmetoden och dess verktyg kan möta, bearbeta och lösa upp Dina blockeringar. Resanmetoden har hjälpt människor världen över att läka såväl emotionellt som fysiskt

Under två-tre timmar gör du en Resa i ditt inre.
När du gör en Resa guidas du in i ditt djupaste medvetande och
får tillgång till de blockeringar och knutar du bär på
för de verkliga orsakerna till dina problem upp till ytan
gör det möjligt att rensa ut gamla mönster och beteenden
får tillgång till en medvetenhet som reflekterar den du verkligen är - en uppgraderad version av dig själv!

Metoden är ett radikalt och kraftfullt sätt att möta vilken utmaning som helst, och på ett effektivt sätt kan komma vidare i livet!

2000:- 2-3 timmar. 
Sker via Telefon eller Skype

© 2019 InsiktsPortalen. All Rights Reserved.