Besök även vår Webbutik
Jag är - Ann-Marie
…en jordnära kvinna med båda fötterna på jorden, men med nära till skratt och blicken mot universum. 
Humor är för mig ett universalmedel som kan läka många själar. Redan som riktigt liten kanaliserade jag och kommunicerade med olika dimensioner, gjorde astrala resor och trodde att alla kände in energier och var mediala som jag. 
Många sade ofta att jag var så klok, men för mig var det lätt, jag hämtade svaren från universum. 
Jag har varit lyckligt lottad att få ha min gåva ifred utan att bli ifrågasatt.

Min övertygelse om tankens kraft har jag alltid burit med mig, det vi tänker och manifesterar får vi. 
Med tankens kraft kan vi vibrera i olika frekvenser och när man lärt sig hantera förmågan med attraktionslagen kan magi uppstå. Det bästa med att vara medial och healer är glädjen över möjligheten att få hjälpa människor att upptäcka sin egen potential och styrka.

Som vuxen har jag ibland glömt att lyssna till den kunskap som universum har, i alla fall när det gäller mig själv. 
Som så många med mig, har även jag fumlat förtvivlat i utbrändhet. När det var som värst fick jag till mig budskap, vilket fick mig att åter lyssna både inåt och uppåt. Från att ha vibrerat på en låg frekvens frigjordes mängder av energi; frekvensen höjdes, vilket ledde till att jag fattade många djärva beslut och alla pusselbitar föll på plats. 
Jag kände hur fullständig tillit till universum infann sig. Precis som när jag var barn och kommunicerade med stjärnorna kom tröst och lösningar till mig. 
Under hela mitt liv har jag gång på gång fått bekräftat att det finns något mer än det vi ser. Livet blir mycket mer utvecklande och magiskt när man kan vända motgångar till medgångar.

Ibland behöver vi vägledning i nuet och i framtiden, men kom ihåg; du har din egen fria vilja och besluten är alltid dina. 
Vad kan jag då erbjuda dig? 
Med guidning från universum kan jag hjälpa dig se vad som är ditt högsta bästa. Jag guidar dig att hitta tillbaka till ditt sanna jag. 
Ibland händer det att vi själva inte ser lösningar eller svar på var vi är på väg, för att vi blir osäkra på den egna intuitionen. 
Jag guidar dig att med universums hjälp se möjligheter istället för hinder. Ingen fråga är för stor eller för liten.

Jag jobbar bland annat med seanser - små som större grupper, husrensningar och Angelic Reiki® healing. I allt mitt arbete har jag alltid med mig änglarna.

Medial vägledning: I mitt arbete som medium kanaliserar jag budskap från universum med hjälp av både tarotkort och änglakort. Jag tonar in mig och läser av dina energier, med änglarna alltid närvarande som en naturlig del av mitt energiarbete, de ger tröst, skydd och uppmuntran.

Angelic Reiki® healing är en vidareutveckling av Reiki och är ärkeängeln Metatrons helande-system. Det är en högvibrerande djupgående behandling som arbetar med ditt energisystem och balanserar livsflödet. 
Som energiterapeut förmedlar jag utrymmet så universum kan närvara och hela med höga vibrationer från änglar, ärkeänglar, uppstigna mästare och galaktiska mästare.
 Behandlingen sker på distans på avtalad tid; jag ringer upp dig för ett samtal före och ett samtal efter behandlingen.   
© 2019 InsiktsPortalen. All Rights Reserved.