Besök även vår Webbutik
Jag är: Helena-Magdalena
I första hand är jag en själ, på resa i liv efter liv, i en fysisk kropp.
I hela mitt liv har jag varit medial, synsk och bara vetat saker.

Redan tidigt i livet började jag söka svar på varför jag drömmer sann-drömmar, varför jag kunde se andevärlden, hur jag bara kunde veta saker.

Jag har funderat, ställt frågor och intresserat mig för Universum i hela mitt liv. 
Min själ har en uråldrig visdom som den ständigt lär sig återminnas.

Det första jag fastnade för var astrologi.
I mitt arbete som astrolog arbetar jag med Ditt personliga horoskop. Vi föds alla med alla planeter i olika tecken och hus. Det tecken som vår sol stod i när vi föddes är det vi säger att vi är, t ex jag är Våg.
Men det finns mer viktiga delar i ett horoskop, tex Din Ascendent (det tecknet som steg över horisonten) när Du föddes. Det är oftast det stjärntecknet som andra gissar att vi är, för det är till viss del det tecknet som är vår fasad utåt.

Var vi har vår Måne har betydelse för hur vi reagerar känslomässigt och på vilket sätt vi visar våra känslor. Så fortsätter det med de olika planeterna och husen.
Tittar jag på Ditt personliga födelsehoroskopet så belyser det de kvaliteer du föddes med och som du har under hela detta liv. Det är svagheter och styrkor, influenser och karmiska teman.

Som astrolog vid en reading kan jag även tolka transiter dvs hur planeterna står nu på himlen och påverkar det sätt som planeterna stod då du föddes.

I det tecken och hus Jupiter befinner sig kan jag se var du kan expandera och vad som är gynnsamt för dig under en viss period. Uranus står för förändringar och Saturnus står för läxor.

Alla planeter och hus har sin betydelse och det är dessa betydelser som astrologer är så fascinerade av, att se vad som påverkar just dig.

​Därefter följde ett sökande i olika länder, i olika religioner och i en mängd böcker. Underbar visdom kom till mig genom kanalisering.

​Jag söker fortfarande och lever ett andligt liv, i en annan verklighet. Så är det att vara jag, jag lever i min egen värld och jag älskar den.

Jag är den nya tidens medium... jag är mycket intresserad av kvantfysik och av all den forskning som bedrivs inom ämnet.
Den gamla tidens vetenskap får ge vika nu för den nya tidens forskning.
Det är inte så speciellt med att vara medial, det är en kunskap som vi alla kan lära oss.

Det behövs inte en massa verktyg, ritualer eller annat för att förmedla kontakt...det handlar om att lära sig att gå ut i fältet och tanka in informationen. Detsamma gäller healingfrekvenserna, de finns där och vi kan alla lära oss att förmedla dem. 

Jag har till och från under hela mitt liv levt efter attraktionslagen, men inte vetat att det finns en lag som heter så ;) 

Men attraktionslagen har alltid verkat och kommer alltid verka i våra liv, oavsett om vi tror på det eller inte, oavsett om vi känner till det eller inte. 
Det är som om jag kastar upp en boll och den faller ner, oavsett om jag känner till gravitationslagen eller inte :) 
I hela mitt liv har jag varit medveten medskapare till mitt eget liv! Jag har fått uppleva mirakel gång på gång och de senaste åren har jag nått ut till miljontals svenskar om attraktionslagens budskap.

Jag är så tacksam att jag lever i medvetenhet och ständigt skapar det jag önskar, oavsett vad det handlar om. Jag har lärt mig av mina misstag då jag även skapat det jag har varit rädd för.

 Mina böcker Lev din dröm och Lev i din kraft är fulla av verktyg i hur just du kan lära dig och leva med attraktionslagen
© 2019 InsiktsPortalen. All Rights Reserved.