Besök även vår Webbutik
Jag är - Putte
Jag är årg 70 född i Vädurens tecken. 

Jag har alltid haft en öppenhet till det andliga, ända sedan jag var väldigt liten. Vilket gjorde att jag redan i småskolan blev mobbad, när jag berättade vad jag sett från "andevärlden"och även ett offer för lärarna som gav mig kvarsittning där jag fick skriva på svarta tavlan - "Jag skall aldrig mer ljuga". 

Vilket ledde till att jag fann​ den andliga sidan som en plats där jag kunde få prata och känna mig älskad. Eftersom ingen annan såg den, förblev den en fantasivärld i många år, innan jag förstod - att någon vakade över mig från universum. 

1995 var jag med om en våldsam trafik olycka (140km/h.) som jag inte skulle ha överlevt. Läkaren sa- "Du hade änglavakt". Under tiden efter olyckan tog livet en helt ny vändning, och jag började utforska min spirituella sida.

Året 2008 reste jag till Asien för att gå i tempel, och meditera med munkarna. Genom meditationen fick jag en mer nära kontakt med andevärlden och upptäckte även att jag skulle kunna använda mina färdigheter professionellt. 

I vår värld har många av oss en inbyggd medvetenhet/känslighet, som gör att vi ofta upplever händelser, tankar och känslor, vilka vi kan relatera till energier. Varje person är väldigt mycket en individ. När jag har utbildningar tittar jag på den individuella potentialen hos varje person, för att skapa den bästa förutsättningen att utvecklas tillsammans med andevärlden, genom intuitionen. 

Jag utforskar ständigt nya möjligheter att utveckla mig själv, och hitta en förståelse för mitt eget lärande. Vilket jag är glad över att vidarebefordra till andra, genom kurser, husrensningar och privat sittningar. Jag ögr detta utifrån etik, humor och känslor, som är en viktig del av mitt liv i allmänhet.

Detta tar upp ganska mycket i mitt liv och har därför blivit en livsstil för att leva ur andliga synpunkter och i kärleksfull harmoni med mig själv och min omgivning. 

Utöver detta vidareutbildar jag mig på "The Arthur Findlay College i England.

Jag arbetar utifrån etik, humor och jordning, som är en viktig del av mitt liv i allmänhet. Mina grundval av sekretess är att det vi pratar om är kvar inom mina väggar. 
När jag jobbar med det andliga använder jag mig väldigt mycket av humor och musik. Eftersom andevärlden, liksom vi -har känslor.

Jag erbjuder:
Andlig, Coachning/Vägledning.
Husbesök för energi/balansering.
Trance Healing
Kurser och Utbildningar
Seanser
Vad säger andra om mig?

"Tack Putte för den fina sittning du gav mig på mässan.
Allt du sa stämde bra, så fortsätt på din väg.
All lycka o välgång önskar jag dig🙂
Kan varmt rekommendera Putte!!" 

- Katarina

"Ett <3 -ligt tack till dig Putte för den vägledning du gav mig.
Det du berättade om mig och det som varit var klockrent.
Till er som ej tagit vägledning av Putte, säger jag bara, ni går miste om något givande. 
Tack Putte för detta!"

- Tobbe

"Tusen takk Putte för en toppenfin vägledning på mässan 😊. 
Så bra och välbehövligt 😀. 
Nu skall det jobbas med verktygen jag fick Kram från en mycket tacksam:" 

- Anne
© 2019 InsiktsPortalen. All Rights Reserved.